En Corona-lunch i Parken!

I veckan så hörde en utav mina vänner av sig och sa att hon skulle vara i stan och kollade om jag och vår gemensamma vän ville äta lunch tillsammans på lördag (alltså igår). Detta kändes som en toppen idé med tanke på att jag knappt minns senaste gången vi sågs, men också efter att ha suttit hemma med ett febrigt barn hela veckan så kändes det skönt att få komma iväg lite på egen hand.

Så igår runt lunch så hoppade jag på min cykel och trampade in mot stan. Eftersom vi inte ville sätta oss på en restaurang tillsammans med andra människor så bestämde vi oss för att hämta upp lite mat och sätta oss i en park. Vi alla hade med oss en varsin filt som vi la ut på lagom avstånd för att kunna hålla distans samtidigt som vi fick umgås. Det är ju en utav mina favorit saker på sommaren, att bara ta med sig en filt och lite picknick och sätta sig i solen med trevligt sällskap. Det kändes så himla mysigt att få sitta där och prata med mina fina vänner, äta lite god lunch (utan Charlie som skriker om att få smaka) och bara njuta av solen. Efter ett par timmar så hoppade jag på min cykel och begav mig hemåt igen för att leka ett par timmar med Charlie innan det var läggdags.

Jag älskar verkligen att spendera tid med Charlie och att göra saker tillsammans som familj. Men ibland är det så himla skönt att få komma iväg ett par timmar och bara få tänka på sig själv en stund. Få umgås med vänner och faktiskt ha tiden att prata och inte jaga barn eller se till att han inte äter gräs eller vad det nu kan vara. Även om det såklart har sin charm också! Jag känner att jag laddade upp med lite positivenergi och välmående under denna lunch och är nu redo för en ny vecka med nya utmaningar!

Jag missade tyvärr att ta några bilder ifrån vår mysiga lunch, jag ber om ursäkt för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s