Sommaren är tillbaka!

ÄNTLIGEN har vi fått tillbaka lite härlig sommarvärme. Känns som vi har gått och väntat hela sommaren på att det ska komma in ett högtryck som vi kan få njuta av. Vi älskar ju att bara få sola och bada, och det har ju inte varit överdrivet mycket av detta den här sommaren. Så nu ska vi njuta till hundra av de här sista dagarna av sommaren (för jag antar att de inte kommer hålla i sig länge…)

Trots att vädret inte har varit toppen hela sommaren så har vi ändå lyckats bada mycket. Charlie älskar ju vatten och bad och så länge vattnet är lagom varmt så tröttnar han aldrig. Det har nog bara varit en gång när vi var på Öland som han visade att han inte ville bada, men då var de också rätt kyligt i vattnet. Vi har ju köpt både badring och armpuffar till Charlie, vi har inte använt armpuffarna än men badringen använder vi flitigt. Första gången vi satte honom i den var han lite tveksam men nu älskar han den. Han badar mycket hellre med den än när vi håller i honom och badar tillsammans. Badringen köpte vi på Ica Maxi, vi letade överallt efter en badring till så små bebisar men hittade bara de i storleken upp i alla bebisbutiker. Men tillsist så hittade vi en på Ica Maxi av alla ställen! Armpuffarna hittar ni här.

Första gången vi använde badringen så tyckte jag att det kändes som han hamnade så långt ner, han nådde liksom inte riktigt till vattnet med armarna när han satt i den. Men jag vet inte om det är att vi har vant oss nu eller om han har vuxit i den lite bättre för nu fungerar den hur bra som helst och han plaskar glatt i vattnet omkring sig.

Bild ifrån Charlies första dopp med badring

Vi köpte armpuffarna för att vi tänkte att det vore bra när vi åkte ut med mina föräldrars båt. Men då den har varit trasig under sommaren så har vi inte hunnit använda dessa än. Senaste vi badade och bara höll i Charlie utan badringen så kände vi att det kanske är dags att testa armpuffarna. Han blir så himla glad och sprallig i vattnet att det blir svårt att hålla honom ibland, han vill liksom bara i och plaska. Då tänker jag att armpuffarna är en bra säkerhets grej, om man skulle tappa greppet något så hamnar han inte under vattnet. Sen skulle jag aldrig släppa honom i vattnet utan att hålla i honom om han bara hade armpuffar, men som sagt så känns det som en bra säkerhet ifall han skulle halka ur händerna.

Om ni är intresserade av att se mer av våra badupplevelser så finns det att se här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s