Leksaker till en 10 månaders

Detta är så svårt tycker jag, i början så fick vi massor av leksaker utav alla. Dels för att de tyckte det var kul innan han kom, men också eftersom Charlie är född i Oktober så var det inte långt ifrån jul vilket innebar MASSA leksaker. Men nu börjar det kännas som han har tröttnat på de flesta leksakerna i detta hem, men jag vet liksom inte riktigt vilka leksaker som är bra och underhållande för honom just nu.

Några utav Charlies julklappar

Det som han leker med här hemma just nu är främst köksredskap, tömma kökslådorna på golvet, tömma skåpet med lunchlådor samt leka med locken till kastrullerna…Sen om vi ska titta på faktiska leksaker så händer det att han leker med sina bilar och läser sina böcker. Men utöver det är inget annat intressant. Så vad ska man köpa för att han ska tycka att leksakerna är roliga?

Jag har funderat lite på klossar, han älskar ju när saker rasar så även om han är för liten för att bygga med dom själv så kanske det går att roa honom med dem en liten stund i alla fall. Men vad mer? Ska man bara tänka att vi struntar i leksaker nu och han får styra med köksredskapen och så köper vi nya leksaker längre fram? Eller behöver man uppdatera sig och se till så han har nya saker att välja mellan? Vi fick även en stor säck med leksaker utav grannen där det är leksaker för något större barn än Charlie. Dessa verkar han inte så intresserad av än heller, så jag har lite svårt att se vilka leksaker som skulle passa just nu.

Diskmaskinen är även en favorit

Vi har sagt att han ska få ett kök i 1års present, samt kanske även en arbetsbänk, bara att vi får plocka bort de små delarna. Med tanke på hur kul han tycker det är att leka med köksredskapen nu så hoppas vi att han kommer gilla sitt egna kök lika mycket. Utöver dessa grejer så kan jag liksom inte tänka ut något som han kanske skulle kunna gilla…Vi kanske bara ska låta honom leka med det han tycker är kul just nu, dvs. inga leksaker, och leta vidare när hans intresse för dem har ökat igen?

Vad leker era barn med? Har ni några tips på roliga leksaker som en 10 månaders kille kan gilla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s