Middag vid stranden

Häromkvällen så packade vi ihop vår middag och åkte ner till surfstranden. Vi tittade lite på surfarna och sedan packade vi upp vår picknick och åt lite gott. Charlie fick springa av sig vid vattnet, plockade stenar som han sen kastade i vattnet (Efter att han smakat lite på dem såklart). Charlie älskar ju att vara utomhus så han lever verkligen upp när vi har såna här kvällar. Mina föräldrar och min bror kom också dit och åt med oss, eller ja pappa var ju där och surfade och de andra kom när de slutat jobbet. Charlie springer omkring på gräset (med någon i handen såklart, han går ju inte själv än), är i vattnet så fort han får möjlighet och vill väldigt gärna vara på surfgrejerna när någon kommer upp ur vattnet. Han älskar att få vara på stranden. Ännu mer älskar han att få vara där med sin mormor, morfar och morbror vilket innebär att det alltid är någon som orkar springa med honom.

Vi har ju umgåtts väldigt mycket med min familj under semestrarna vilket inneburit mycket bad med Charlies mormor (då hon, precis som vi, älskar vatten). Så numera när Charlie är på stranden och ser sin mormor så reflekterar han det med att få bada, så han blir riktigt arg på henne om de inte går ner och i alla fall leker i strandkanten haha. Kul ändå hur de kopplar ihop saker så tydligt.

Jag älskar kvällar som dessa och det påminner mig om när jag var barn. Alltid på somrarna så åkte vi till någon sjö och åt kvällsmat där, även om det bara var en smörgås. Då fick vi bada och springa av oss det sista, alla fick njuta av den härliga värmen och sen däckade vi antagligen i bilen påvägen hem. Detta är verkligen något jag vill att Charlie ska få växa upp med också, att man tar vara på de fina kvällarna och gör såna här enkla saker tillsammans. Det ger mig en varm känsla i kroppen och jag hoppas verkligen att jag kan föra den vidare till Charlie när han växer upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s