Ny säsong, nya kläder!

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Det är ju tråkigt att skriva men snart är ju faktiskt hösten här och då behövs det ju lite mer kläder än vad det gör nu. De senaste veckorna har Charlie knappt haft kläder, det har varit så varmt så han har levt i enbart blöja eller kanske en T-shirt och blöja om vi har gått ut. Men utifrån prognosen så ser det ju ut som att den tiden är över inom en snar vecka. Så vi passade på att beställa lite långärmade tröjor och byxor till Charlie härom kvällen.

Han kommer ju behöva mer än detta såklart, men det är en början i alla fall. Vi har ju även lite kläder sedan innan som jag (hoppas) fortfarande passar i alla fall. Vi passade på att beställa ifrån Lindex då de har 20% på hela barnsortimentet fram till sista augusti, perfekt för oss som nästan enbart har Lindex kläder till honom! Vi har alltid älskat Lindex kläder jämfört med andra butiker just för att kvalitén känns bra, de är supermjuka och sköna kläder samt att de är väldigt fina! De som vi har köpt nu är ju bara enkla enfärgade tröjor men det finns även roligare tryck om man hellre vill ha det! Här är lite tröjor som Charlie har sedan tidigare:

Detta är byxorna som vi har beställt. Den här modellen har vi haft förut till Charlie, i alla färger tror jag till och med. Det var lite ont om storlekar så vi fick ta ett par svarta nu och så ska vi se om vi kan få tag på ett par i beige färg i butik istället.

Ribbstickade leggings
Kan köpas här

Detta är tröjorna vi köpte till Charlie denna gång. Vi har haft de ribbade förut fast i omlott och vi var supernöjda med dem.

Ribbad långärmad body
Kan köpas här
Ribbad body med lång ärm
Kan köpas här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s