Sommarens sista utflykt?

Åh nu känns det verkligen som att sommaren börjar närma sig sitt slut. Det känns kyligt på mornar/kvällar och det blir mörkare och mörkare under kvällarna. Trots att solen är framme så är det ingen riktig värme i luften utan det känns att höstluften närmar sig.

Jag är verkligen inte en person som måste ha värme och fint väder för att uppskatta att åka på utflykt men det är klart att det är härligare under sommaren. De senaste dagarna har vi försökt att åka på olika utflykter för att passa på innan det känns alldeles för kallt att åka. Så häromdagen så var vi i gamla Linköping och strosade runt, åt lunch i en park och lät Charlie leka lite tillsammans med en kompis som vi mötte upp. Vi var även i Söderköping en snabbis och käkade glass någon dag senare.

Det känns ju underbart att passa på att göra allt detta innan jobb och höst men samtidigt är det ju något sorgligt med att sommaren är slut. Det går alltid för snabbt och det känns alltid som man hade velat göra mer. Men i år har vi i alla fall alla härliga vloggar som vi kan titta tillbaka på. Det känns så himla mycker roligare än att bara titta tillbaka på bilder ifrån sommaren, här har vi ju klippt ihop våra favorit-utflykter och har det bästa av dem fångat på video. Jag tror att det kommer kännas supermysigt att titta tillbaka på redan i vinter men framförallt när Charlie blir lite äldre.

Här har ni vår sista sommar vlogg om ni är intresserade på att kika på den.

Och kom gärna in och prenumerera om ni inte redan gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s