Höstaktiviteter som är okej under Covid-19?

Nu börjar ändå hösten att närma sig, sommarvädret försvann lika snabbt som det kom. Det ser inte ut som vi kommer få se solen på en vecka men det är fortfarande helt okej värme än vilket vi är tacksamma över. Men nu till min fundering, vad sjutton ska vi underhålla oss med hela hösten och vintern? Charlie är ju så pass stor att han inte är nöjd med att bara vara hemma, men det finns heller inga öppna förskolor och vi vill inte gå till några lek-land med tanke på smittorisk. Plus att jag vet faktiskt inte om han är för liten för att tycka att det är kul än?

Om vi får en fin och ordentlig vinter så kommer det ju finnas härliga saker att göra i snön. Men jag tänker så som Oktober-November såg ut förra året, så var det ju konstant regn i ca två månader. Vad ska vi göra då för att underhålla lilleman? Det känns helt omöjligt att vara hemma hela hösten, men han är ju heller inte riktigt så haj på att leka i parken än. Så är det någon som har några bra tips på vad man kan hitta på under höstens regniga dagar med en ettåring så är vi väldigt mottagliga för tips och idéer!

Vi är ju ändå en familj som gillar att vara ute och är inte rädda för lite regn, så länge man har rätt kläder och det inte öser ner en heldag så är vi gärna ute ändå. Men frågan är ju bara vad vi ska försöka underhålla oss med och inte bara stå ute i regnet och mysa. Gå promenader och kanske grilla korv någonstans är ju alltid trevligt men de kan vi ju inte göra varje dag. Åka och fiska tycker jag är mysigt, men vet i sjutton om det går med vårt lilla vilddjur till barn. Det är klart allt går, men frågan är hur mycket fisk vi får så som han härjar för tillfället! Där känns det som mina idéer är slut. Så somsagt, är det någon som har några bra tips och idéer, dela gärna med er så vi inte behöver sitta hemma hela hösten!

Vad brukar ni hitta på med era små under höst och vinter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s