Vilka nappar är bäst?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Vi kan väl nästan säga att vi gjort ett napp-test här hemma, för vi har testat endel olika modeller och valt ut våra (Charlies) favoriter! Så här tänker jag dela våra tankar och åsikter med er angående napp-val! Okej så vilka nappar har ni testat undrar ni då?

Esska:

Köp Esska Napp Happy silikon, Lejon/Katt på apotea.se

Det känns väl ändå som att det är Esska man ser varenda unge använda? Jag tycker nog det är den nappen jag ser mest när jag ser andra barn i alla fall, det var den nappen vi köpte först till Charlie. Vi fick flera pack med Esska nappar på baby showern och jag tycker nog helt enkelt att det känns som den vanligaste nappen när jag pratar med andra mammor. MEN detta är en modell som Charlie aldrig har gillat. De är ganska runda i själva silikon delen och det har han aldrig varit så förtjust i. Vi har haft massor av dessa nappar men knappt använt en enda. Vi har försökt många gånger men han har aldrig riktigt tagit den.

MAM- start:

Køb MAM Start Nappar 0-2m 2 Pack - Gul hos Fialipo

Denna napp fick vi i en baby box innan Charlie föddes, tror kanske att det var apotekets box? Detta var 100% Charlies favorit napp. Tror det var den enda nappen som han tog till en början, han ratade inte de andra men de spottade han snabbt ut medan denna behöll han gärna. Så vi var snabba på att köpa ett par till utav denna modell eftersom det var de som verkade fungera här hemma. Dessa var Charlies favorit i väldigt många månader, då var de inget annat som dög!

MAM- night:

Köp MAM Original Night Napp 2-pack 0-6m (Blå) på apotea.se

Dessa var också en favorit när Charlie var lite mindre (tror vi bara hade storleken upp till 6 månader). De är ju likadana i modellen som start nappen bara att de är lite större. Plus att dessa lyser i mörkret, vilket är toppen när man står där i mörkret på nätterna och letar efter den där jäkla nappen. Så när vi hade dessa så kunde Charlie faktiskt hitta nappen själv på natten och sätta in den, vilket var toppen. Sen vet jag faktiskt inte varför vi inte köpte nästa storlek i dom för det är ju underbart om de kan lösa napp-situationen själva på nätterna!

Newbie:

Newbie nappar (388095286) ᐈ Köp på Tradera

Dessa nappar fick vi i blöjtårtan på baby showern och vi fick nog både små och stora storlekar om jag minns rätt. Vi var skeptiska mot dessa först då de hade en konstig form på silikon delen. Så de som var av mindre modell använde vi nästan inte alls. Men dessa på bilden (som jag tror är från 6 månader) är de vi använder dagligen nu. Jag hittar inte vart jag kan köpa dessa längre, ingenstans när jag letar efter newbie saker så finns dessa. Det står faktiskt Esska på dem också om man tittar noga, men newbie täcker hela nappen i princip. Så när vi insåg att Charlie gick över på att enbart använda dessa nappar så fick vi lite panik när vi inte hittade vart vi kunde köpa mer. Vilket leder oss till märket under.

Hemtex:

Nappar 2-Pack , Multigrön - Heminredning - Hemtextil - Hemtex

När jag googlade runt i panik för att hitta fler newbie nappar så dök hemtex upp i mitt sökfält. Jag hade ingen aning om att hemtex sålde bebis produkter (förutom sängkläder i princip) och blev glatt överraskad. Dessa är EXAKT likadana som newbie napparna som vi hade. Så det är dessa och newbie napparna som Charlie använder dagligen, det är faktiskt längesen jag testade någon annan modell då vi vet att dessa fungerar och han är nöjd med dessa.

Jag är lite sugen på att köpa nya MAM night igen då de gamla har blivit försmå och jag gillar tanken av att de lyser i mörkret och han lätt kan hitta den själv. Förr så kunde Charlie hitta nappen och själv stoppa in den under nätterna, nu om han vaknar och vill ha nappen så gråter han. Så jag är som sagt lite sugen på att testa och se om han klarar det själv då. Men samtidigt så har han inte använt någon annan napp förutom hemtex/newbie på så länge så jag vet inte om han skulle vara lika glad i dessa längre då sugdelen är väldigt olika.

Sen måste jag också såklart skriva att alla barn är olika och gillar olika. Jag har kompisar vars barn vägrar napp och då har de verkligen testat ALLA märken som finns. Sen finns de också de barn som tar ALLA nappar oavsett vad man ger dem. Så jag kan bara skriva utifrån våra och Charlies upplevelser utav nappar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s