En ny höstgarderob

Gah vad svårt det är att hitta fina höstkläder?? Min garderob är i desperat behov av att uppdateras, förra året köpte jag i princip inga nya kläder då jag var gravid och inte ville lägga pengar på kläder som sen inte skulle passa. Sen kom bebis och jag kände att jag klarade mig ganska bra på det jag hade hemma, vi var ju mest hemma ändå i början. Sen kom Corona och vi var hemma ännu mer. Så nu skriker min garderob efter lite nytt och fräscht.

Men oj oj oj vad svårt det är att hitta något fint nuförtiden?? Tog ett varv på stan i helgen och jag hittar liksom ingenting?? Jag hittar massa fina jackor (som alltid) som jag dör för, men jag kan liksom inte ha 30 olika jackor om jag inte har något att ha på mig under haha!

Jag behöver ha fina tröjor eller stickade tröjor att ha på jobbet och kanske några fina blusar till helger och kvällar. Jag hittade EN skjorta idag på stan och that’s it. Vart köper folk sina kläder? Jag älskar ju na-kd men tycker också att få testa kläderna innan jag köper dom ibland…För jag är ju också en sån person som inte orkar skicka tillbaka kläder, sålänge de passar så stannar de kvar i garderoben även om de typ bara används en gång sen. Jag vet, så dumt! Men så fungerar jag. Jag orkar liksom inte hålla på och krångla med returer hit och dit.

Jag har heller inte riktigt tiden att sitta och skrolla på olika sidor och beställa hem kläder längre, och när jag har tid så orkar jag inte sitta vid telefonen och glo på kläder. Jag vill liksom bara ta mig till stan och kunna köpa med mig olika kläder hem och så är jag klar, inte sitta i timmar och skrolla på olika sidor och sen vänta en-två veckor på att de ska komma för att de sen inte ska passa…Jag vet, i-landsproblem, men fortfarande ett problem här hemma haha! Jag blir galen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s