Lunchdag med mammagänget

I måndags så hade vi en lunchdag med mammagänget som jag träffade genom en föräldragrupp som jag gick på i vintras. Det är sällan jag träffar andra mammor dels för att jag inte känner jättemånga som har barn i samma ålder men också pga. corona såklart. Men nu bestämde vi oss för att ses då vädret skulle vara fint så vi kunde äta lunch ute.

Sagt och gjort så sågs vi hemma hos mig och vi lagade lite lätt lunch som vi sedan åt på altanen. Det är så himla härligt när man träffar andra mammor som lever i samma kaos som en själv. Vi åt lunch och drack kaffe och lät barnen leka tillsammans. Det var grejer ÖVERALLT, bordet var fullt av mat, och tomma tallrikar (Eftersom såklart barnen också åt). Altanen var full med leksaker, vardagsrummet var fullt med leksaker och köket var fullt med grejer ifrån våra skåp/lådor som barnen tömde. Det är så skönt att ha folk hemma som förstår varför det alltid är KAOS i ens hem, det spelar liksom ingen roll hur många gånger jag städar per dag så ligger ändå lunchlådorna utspridda i hela huset.

Det är också så himla kul att se Charlie leka med andra barn. Det är ju så sällan han får göra det och man ser hur kul han tycker det är. Men jag ser också att han har lite svårt att dela med sig, vilket gör det ännu mer tydligt att vi behöver träffa andra barn mer. Speciellt nu när vi var hemma hos oss och alla barnen ville leka med Charlies grejer, han hade lite svårt att inte krypa dit och dra det ur händerna på de andra barnen…men tillsist så tyckte jag att de blev lite bättre i alla fall och de kunde leka lite mer tillsammans.

Det var en härlig dag, barnen fick leka och vi fick dricka kaffe och snacka lite skit. Vilket kan behövas ibland! Inte en enda bild lyckades jag ta under dagen, men de kanske blir så när det är så mycket lek och stoj hela tiden. Man har inte en sekund att titta på telefonen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s