Scones och arbete

Ikväll när Tom nattade Charlie bestämde jag mig för att tvätta alla fönster på nedervåningen. Det är ju så tråkigt men det går ju ändå ganska snabbt när man väl tar tag i det. Ungefär lagom tills Tom kom ner från nattningen så var jag klar med fönstren.

Tom gick upp för att påbörja sitt jobb som han fått beställt under natten och jag gick sedan upp för att hålla honom lite sällskap i soffan som står i arbetsrummet och vi började spekulera i att vi nog båda fortfarande var lite hungriga. Charlie har det lite svårt med de nya rutinerna kring att vi jobbar igen så det blev inte direkt någon matro vid middagen. Jag var lite sugen på te, och då kopplade min hjärna direkt ihop det med SCONES. Bara jag sa det högt så var det liksom bestämt, att det vill vi ha!

Så sagt och gjort så smög jag ner och började baka scones. Så nu sitter vi här med en kanna te och äter scones med sylt (vi hade ingen marmelad). Tom vid skrivbordet jobbandes och jag i soffan med er i knät. Det känns bara så mysigt, även om det är jobb som måste göras så sitter vi här i mörkret och smaskar på hemmabakade scones och dricker te tillsammans. Såna här stunder gör ändå vardagen lite härligare enligt mig!

Exakt ett år gammal bild, händer ju inte att vi tar några bilder tillsammans längre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s