När börjar bebis gå?

Oj vilken mysig helg vi har haft! Jag tog helg tidigt i fredags och hade hela eftermiddagen/kvällen med mina grabbar. Vi gick ut och lekte i sandlådan och det är så kul nu när Charlie inte bara vill äta sanden hela tiden. Det är klart att det slinker ner lite sand ändå men det är liksom inte huvudaktiviteten längre. När vi hade lagt Charlie FaceTimeade vi med mina föräldrar samtidigt som vi lagade lite mat för att sedan titta på en film. Detta händer aldrig längre, vi har alltid så mycket jobb på kvällarna så vi hinner aldrig titta på film och bara vara.

Lördag var de ju heldags regn och vi gjorde inte så mycket förutom att ta oss en promenad till Ica. Vi bara lekte och myste här hemma och de var så välbehövligt. Sedan hände det stora. Charlie tog sina första steg på egen hand!! 11 månader och en dag gammal! Det känns så galet, när blev han så stor så han kan gå själv?? Det kändes som de kom från ingenstans, så det är verkligen som folk säger. Plötsligt händer det trots att det känns som de inte alls är nära!

Idag så har vi varit en sväng i stan, skulle möta en tjej för att köpa second hand skor till Charlie men hon dök aldrig upp…Så får väl leta vidare efter några bra skor, jag tycker det känns så onödigt att köpa nya skor till honom eftersom han kommer kunna ha dom en så kort period. Eftersom alla barn växer ur sina skor lika snabbt tänkte jag att det är toppen att köpa second hand eftersom de aldrig hinner bli riktigt utslitna. Men kanske får bli ett par nya i alla fall då!

Det känns som vi bara har lekt och myst hela helgen (eller ja Tom har jobbat större delen av helgen, men jag och Charlie). Har verkligen behövt lite påfyllning av bara lek och mys nu när jag jobbar. När jag kommer hem ifrån jobbet så har man inte samma energi, så ska de lagas mat och tvättas och badas på de få timmarna man har tillsammans innan det är läggdags…Så den här helgen har jag bara sugit i mig bebismys och energi och är så redo som man kan bli för en ny vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s