Hud-och hårvård

Jag har ju alltid varit en människa som älskar hud-och hårvård, men främst hudvård. Tom har varit galen på mig under åren då jag samlat på mig så mycket olika grejer och fyllt våra badrumsskåp. Men jag tycker verkligen att det är SÅ kul med olika produkter. Och man behöver ju också olika produkter olika dagar? Vissa dagar behöver man en extra fet kräm som ger huden en riktig fuktboost, medans andra dagar kanske det duger med en bodylotion ifrån Aco. Ibland behöver man parfymfritt och ibland vill man ha något som doftar massor! Ja ni förstår ju.

På senaste tid har jag inte riktigt kunnat prioritera min hudvårdshobby utan den har hamnat i skymundan av småbarn och trötthet. Vi har liksom använt en Aco parfymfri bodylotion hela familjen nu sedan några månader tillbaka och jag känner att det inte är hållbart längre. Jag måste ta tag i det här, min hud (och jag) mår inte bra av detta. Jag älskar att känna mig fräsch och fin och det gör jag när jag tar hand om min hud ordentligt.

Så jag tror ändå att jag ska lägga en beställning på lite härlig hudvård, så kan jag dela med mig om vad det blir framöver! Får se om jag beställer lite safe-cards eller om jag ska testa lite nya produkter, det är ju alltid kul! Sen har jag hintat lite om att det behövs påfyllning inför min födeseldag, så då kanske jag kan få lite utav mina ”safe-cards” där istället haha. Vilka är era hudvårdsfavoriter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s