Farmor och farfar kommer på besök!

Nu är det dags hörni! Äntligen får Charlies farmor och farfar komma och hälsa på. De har bokat att komma veckan efter hans födelsedag och kommer stanna i en hel vecka. De har inte varit här sedan nyår vilket innebär att Charlie var knappt 3 månader och när de kommer är han 1 år och en vecka. Det känns ju bara helt galet att de inte träffat varandra på så länge??

Men nu har de i alla fall bokat och alla är nöjda! Jag känner en liten oro kring att de ska sitta på ett flygplan och vandra på flygplatser och sen komma hit och pussa o krama på oss. MEN jag får försöka skjuta det åt sidan, för nu har vi inte setts på så länge så nu bara måste det vara okej. Vi får alla försöka vara så försiktiga som det går.

Det ska bli så spännande att se hur Charlie reagerar. Dels har han ju bara sett dom på facetime så gott som han minns, så hur kommer de bli när de är här i huset? Kommer han bli förskräckt? Kommer han vara som att han känner dom? Eller kommer de bara bli helt fel? Jag tror att han kommer vänja sig snabbt men ska bli så spännande att se. Det är ju också de enda som pratar ”riktig” engelska kring Charlie förutom Tom, så undrar också om han kommer reagera på det något. Det är ju ändå mycket Svenska för Charlie just nu och det börjar märkas att han reagerar mer på vissa Svenska ord än vad han gör på samma ord på Engelska.

Vi är alla supertaggade och det ska bli så kul att de äntligen får komma hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s