När uteleken är favoriten!

För bara några veckor sedan så tyckte Charlie inte att det var så kul att leka i parken här utanför. Han tyckte det var kul att gunga i kanske 10 min sen var han nöjd, sandlådan var inget kul utan då bara åt han sanden eller ville vara med oss igen. Men på bara ett par veckor så har det vänt helt och han ÄLSKAR att leka ute nu! Jag tycker att det är så härligt, jag älskar ju att vara ute och att inte behöva tjata om att inte äta sand hela tiden är ju superhärligt!

Vi har ju ärvt alla Charlies ytterkläder, vilket innebär att de är ganska stora, han ser ut som en lite rumpnisse i sina kläder haha! Jackan fungerar ändå, men tror att vi behöver köpa ett par nya skalbyxor, har vikt upp typ halva byxorna för att han ens ska kunna gå. Men alltså finns det något gulligare än barn i stora ytterkläder?

Men i alla fall. HUR härligt är det inte att få leka ute? Här om dagen så var vi i parken i typ två timmar och han tyckte det var så kul! Och jag njöt till max av att få vara ute, plus att han i princip underhöll sig själv dessa två timmar. Det är klart jag lekte med honom också, men han var liksom inte så intresserad av mitt försök till lek och prat utan han ville sitta där och pyssla själv. Känns som han blev så stor så snabbt, gick liksom från 0 till 100 med allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s