Lite höst-fint!

I veckan så gick jag och Charlie och pantade burkar (vilket vi hade väntat med alldeles för länge), så för pengarna så unnade vi oss lite fint till framsidan. Bara några små dekorationer kan göra en så stor skillnad tycker jag. Så vi köpte med oss pumpor i olika storlekar och sedan en liten Ljung som vi planterade och satte framför dörren.

Vi skulle verkligen behöva röja för hösten här hemma, plocka in dynor till soffan och få bort sommar leksakerna. Så än så är det liksom det här hörnet som jag har fixat som ser lite fint ut, resten behöver få lite kärlek också. Jag är inte helt hundra nöjd med den delen som lyktan är vid, men vet inte riktigt hur jag ska göra det bättre. Så det får nog vara såhär sålänge så får jag se om jag flyttar runt det lite när det är dags att ge resten av framsidan lite kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s