Tradera, räddaren i nöden

Jag har nog alltid varit ett tradera fan, men sen har min aktivitet gått upp och ner måste jag nog ändå säga. För säkert 10 år sedan så sålde jag saker till höger och vänster och älskade det. Sen så slutade jag använda Tradera ett par år och sedan har jag alltid hittat tillbaka när jag söker något till bra pris eller vill sälja något smidigt.

Just nu har jag fått dille på barnkläder, och OJ vad mycket bra grejer det finns på Tradera. Jag budar hej vilt och fyndar åt alla håll och kanter. I veckan så köpte jag en bomber jacka till Charlie för 43 kr, som ser helt oanvänd ut(!!). Jag köpte även ett par Nike air force till honom, för 116 kr. Alltså jag känner ju själv hur det här kommer gå överstyr. För när jag har sparat en annons, så får jag en påminnelse om att nu går den snart ut och ser att det inte kostar många kronor så slänger jag in ett bud. Det är ju farligt, men OJ så kul!!

Sen säljer jag även mycket på Tradera och jag tycker det är supersmidigt. Så det funkar ju toppen åt båda håll ändå. Men alltså, letar ni efter fynd till era små så måste jag tipsa om att kika in på tradera. Det finns liksom allt från nyskick till begagnat och till toppen priser. Jag är sugen på en PoP vind fleece till Charlie när han ska börja förskolan, då jag hört att de är toppenbra. De kostar 500-600(?) kr nya, på Tradera kan du hitta dem för 80 kr där de knappt ser använda ut! Och vad är bättre än att fynda fina saker??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s