En väldigt sliten morsa

Usch vilken trött mamma det är som sitter och skriver detta inlägg. Charlie har ju inte sovit bra på hur länge som helst och vi börjar alla bli slitna. Det har ju inte blivit bättre av att vi har börjat jobba igen och det är nya rutiner för oss alla. Tom och jag är tröttare då vi ena dagen är på jobbet och blir trötta av det och andra dagen är helt ensamma med Charlie vilket också såklart är mer krävande än när vi båda har varit hemma. Charlie har sovit ännu sämre än tidigare då han har haft svårt för att bara ha en av oss hemma. Han blir nästan desperat när den andra kommer hem ifrån jobbet och man får inte försvinna ur sikte.

Så just nu är vi alla trötta och slitna och egentligen vill vi bara va lediga tillsammans igen. Vi förstår ju också att det är såhär livet är och vi får bara ta och acceptera det. Men det är svårt att inte bli ”girig” och vilja ha ännu mer tid tillsammans. Det känns så sorligt att denna tid är över och vi nu jobbar igen och inte får vara hemma tillsammans ordentligt förrän nästa sommar? Det känns ju bara sjukt!

mini Charlie

Men men, nu ska denna trötta morsa packa väskorna för idag ska vi till Kolmården!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s