Jag vill ha varenda klädesplagg ifrån Lindex baby!

Alltså WOW vad fina alla Lindex höstkläder är, jag skulle kunna spendera hela min lön där just nu…Men jag försöker att hålla lite i pengarna och avvakta tills Charlie har fyllt år innan vi fyller på garderoben, jag har ju en känsla av att det kommer fyllas på med massa kläder ifrån England. Men alltså oj vad det kliar i fingrarna när jag tittar på allt fint ifrån Lindex..

De har fått in massa fina färger i våra favorit tajts…Jag tror att vi har haft dessa i princip alla färger som funnits och nu finns de i marinblått, ljusgrönt och vinrött. Jag bara måste ju ha alla dessa till Charlie..

Ribbade leggings

Sen har jag blivit helt kär i detta set, alltså hur gulligt är de inte??

Set med tröja och leggings med björnar

Sen tänker jag att dessa tajts skulle va toppen bra nu till hösten, de är lite ”borstade” på insidan som de kallar det. Alltså lite tjockare än de andra tajtsen, vilket är toppen nu när det börjar bli lite kyligare ute!

Leggings med borstad insida

Sen har jag ju nämnt tidigare att vi nästan enbart har pyjamasar ifrån Lindex till Charlie då de är så himla mjuka och sköna. Och toppen med dubbla dragkedjor. Så vi har faktiskt tre stycken som ligger i ett paket och väntar på att få bli öppnade på Charlies födelsedag!

Pyjamas med björnar och applikation på rumpan

Sen, sist men inte minst, så har jag blivit HEL kär i dessa tröjor. MEN tyvärr finns de inte så små storlekar som Charlie har…Jag är så besviken på detta, jag tycker det är bättre och bättre med tröjor och inte bodys och så finns de inte i hans storlek…men alltså OJ vad jag tycker dessa tröjor är fina!

Långärmad ribbstickad topp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s