En riktig mys-lördag!

Åh vilken härlig dag vi hade igår. Jag började dagen med sovmorgon och när jag kom ner så var Tom ute på promenad med Charlie för att han behövde sova. Så när Tom kom hem så fick vi liksom en timma av att dricka kaffe och umgås bara vi vilket kändes toppen efter den veckan som vi haft. Bara det kändes ju superlyxigt att få vakna och vara ensam en stund för att sedan få dricka kaffe som var varmt, tillsammans!!

Jag och Charlie tog sedan en sväng till Ingelsta för lite shopping inför hans födelsedag. Jag köpte typ varenda presentpappersrulle på Ica haha, det finns inte på någon ica på vår sida av stan så köpte på mig ett lager när jag ändå var där. Köpte lite girlanger, ballonger, servetter, tårtljus osv. till Charlies födelsedag så nu tror jag vi börjar bli redo. Behöver bara ta tag i bakandet…men det är ju en vecka kvar så det borde jag hinna!

När vi kom hem körde vi en sen pannkakslunch, uppskattat av både stora och små i denna familj! Vi åt pannkakor så vi var redo att spricka haha! Jag tycker det är så mysigt att få stå där och steka pannkakor och grabbarna väntar förväntansfullt på maten. Att få äta lite ”lyx” lunch en lördag tillsammans hela familjen är ju det bästa jag vet. Efter pannkakorna kom Charlies mormor o morfar på besök. Charlie blev, som vanligt, överexalterad och skulle visa allt han kunde och alla sina leksaker. Så när de åkte hem däckade han typ direkt haha!

På kvällen så gjorde jag och Tom kycklingburgare och tittade på film. Jag bakade en äppelpaj till efterrätt och det var så himla gott och mysig kväll. Det behövs inte så jäkla mycket för att det ska bli en härlig helg, speciellt inte nu när vi börjat jobba igen. Det känns som man är nöjd bara vi alla får vara tillsammans. Och det märks så tydligt på Charlie också att han är mer nöjd när både Tom och jag är hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s