It’s Friday!

Äntligen! Oj vilken lång vecka det har varit. Redan i tisdags kändes det som att den här veckan hade pågått i 3 veckor, så de sista dagarna har verkligen gått i slowmotion…Men NU är det äntligen fredag! Ska bara ta mig igenom denna arbetsdag så kan Charlies födelsedagshelg börja!!

Vi har faktiskt bett om barnvakt imorgon på dagen för att vi ska hinna städa och baka allt inför kalaset. Jag har ju bestämt att jag ska baka tårtor och göra en traktor med rice krispies, vilket jag aldrig har gjort tidigare. Så vi får hoppas att det går bra, jag är ju inte superbra på såna här saker men skulle vara så kul om jag kunde få ihop det fint! Tom behöver gör i ordning gästrummet för nästa vecka kommer ju hans föräldrar och ska bo där. Så det är vad lördagen kommer gå åt till att göra, baka och städa. Så det är skönt att Charlie får komma och göra något roligare några timmar!

Så morgondagen går åt till fix och söndag är CHARLIES FÖRSTA FÖDELSEDAG! Kan verkligen inte förstå att han fyller 1 redan, tiden bara springer iväg! Så söndag blir det att fira hela dagen, på förmiddagen bara vi här hemma och på eftermiddagen så kommer släkt och vänner för att fira. Ska bli så mysigt! Tankarna far ju direkt till förlossningen och hur det var när han kom till oss för ett år sedan. Gud får rysningar i hela kroppen, sån underbar känsla när allt startade! Men, den storyn tänker jag att jag kan dela på söndag eller måndag! Så ha en fin helg så hörs vi på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s