Leksakskök från Ikea

Charlie fick ett kök i födelsedagspresent igår, detta måste jag säga är den bästa leksaken för honom. Det har ju bara gått ett dygn sen han öppnade paketet, men alltså, det är det enda han leker med nu! Han älskar det! Han plockar i och ur sina skåp, stänger av/på spisen, plockar med sin plastmat och sina köksredskap. Jag trodde att han skulle gilla det, men absolut inte att han skulle leka så bra med alla saker! Jag trodde att han skulle göra som han gör i vårt kök, dvs. kasta ut alla saker ur lådorna och låta det ligga på golvet haha. Men nej, i sitt eget kök plockar han till och med in saker i skåpen. Sen är det ju såklart mycket på golvet också…Men alltså wow vilken fullträff på present!

Vi satt uppe till 23.30 i lördags för att bygga ihop köket. Vi hade slagit in alla redskap i olika paket sedan tidigare men bestämde oss för att öppna några för att hänga upp lite saker i hans kök, så det var redo när han kom upp på morgonen. Jag har sett många som har målat och gjort om dessa Ikea kök och det blir så fint! Jag var lite sugen på det men bestämde mig sen för att inte gör det nu, vi diskuterade och sa att det kan vi göra om det börjar bli slitet. Så känns det som ett nytt kök igen trots att det har använts länge. Toms pappa jobbar på Electrolux och ska ta med sig klistermärken med deras logga på och sätta på Micron. Tom ska även göra liten skylt där det ska stå Charlies Kitchen på, för att göra det lite roligare.

Så nöjd!

Om han tycker att det är fortsatt kul att leka med köket tror jag att det kan bli några fina nya redskap i julklapp också. Det finns ju så mycket kul att köpa till köket, men nu till en början fick han lite slevar och andra redskap, ett set med kastruller och sen en stor låda med plast-mat. Vi har även ett paket kvar med trä-frukt i, men det har vi inte hunnit öppna än.

Det första han gjorde imorse när vi kom ner var att gå och plocka i sitt kök. Han stod där nöjd och lekte själv jättelänge innan han visade att han ville ha sällskap. Jag tycker det känns så kul att han tycker om det så mycket, jag hoppas att det håller i sig och att det inte bara är för att det är nytt!

Lille kocken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s