Mina hudvårdsfavoriter!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Apohem.

Att få ta en kväll i budrummet ensam efter att Charlie har somnat för kvällen är ju riktig lyx nuförtiden. Att få ta en dusch och tvätta håret, raka benen, lägga en inpackning och ja, ni vet det där som man gjorde hela tiden när man inte var förälder? Tvätta ansiktet ordentlig, lägga en ansiktsmask och kanske njuta av en kopp te samtidigt. DET. Det är lyx för mig! Jag hade en sån kväll i helgen, när Charlie sov och Tom jobbade så tog jag mig lite egentid.

Favoriter:

Body scrub – Rituals Ayurveda, jag älskar ju att använda samma serie av allt när jag väl är igång, dels för det doftar ju så fantastiskt om man inte håller på och mixar. Sen är även denna scrub toppen, den är riktigt rivig när man använder den samtidigt som det är lite olja i. Vilket gör att man inte blir helt uttorkad utan har ett mjukt lager kvar när man är klar.

Body butter – tänker att ni inte blir förvånade att denna är i samma serie! Men denna body cream är bara SÅ skön mot huden, den är fet och mjuk men man blir liksom inte fettig av den. Den sjunker in fint i huden och man blir supermjuk efteråt, plus att den doftar underbart!

Clinique ansiktsrengöring – Denna kan jag inte leva utan. Har ibland känt att den är dyr och jag har valt någon annan men har aldrig varit så nöjd med en rengöring som jag är med denna. Helt klart värt pengarna!

Glow mask – Ja även här använder jag rituals, har ni inte testat denna så MÅSTE ni göra det. Jag älskar den, den är så mjuk och skön när man applicerar den och huden blir SUPER mjuk och glowig efter. Egentligen kanske man borde använda denna på morgonen så har man ett superglow hela dagen sen, men vilken mamma har tid att lägga ansiktsmask på morgonen??

Clinique Moisture Surge – Detta är helt klart en favorit, även denna kan jag tycka är lite dyr ibland och jag får klara mig utan i vissa perioder. Men den är SÅ mjuk och skön mot huden, den återfuktar galet bra för en torris som mig!

Aco renewing face oil – Detta är också en produkt som jag inte kan leva utan. Jag använder den morgon och kväll under min ansiktskräm och OJ vad mjuk den gör min hud! Den här blir liksom inte sådär oljig och äcklig på huden, utan den sjunker in och ger ett fint glow. Denna är aldrig slut i mitt hudvårdsskåp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s