Fixat barnrummet!

Jag har fixat i ordning Charlies rum och tagit bort bebis sakerna så som babygym, babysitter och liknande. Tog även bort ett brickbord som vi haft lite prydnadssaker på där inne, det var väldigt vingligt och jag har en känsla att det kommer välta över honom om han hänger sig mot det. Så lika bra att ta bort saker som är rangliga så det inte händer några olyckor.

Så jag flyttade runt lite, städade undan saker som inte används längre och försökte få ihop det någorlunda bra. Det är ju ganska svårt då rummet är ganska litet och vi har väldigt mycket saker till honom…

Jag älskar hans rum så mycket, det är så mysigt och härlig värme i rummet. Det känns bara mysigt att vara där och jag älskar att sitta i hans rum och leka med honom.

Behöver köpa mer förvaring för leksaker

Jag älskar verkligen det där trä-tåget med hans namn, det är så himla fint. Dock har jag lite svårt att få det att se snyggt ut tillsammans med andra saker men jag tycker nog att det blev helt okej sådär! Lampan är kanske inte min favorit längre men den får stå där tills vi hittat en bättre!

Älskar småsaker som dessa, denna ”message in a bottle” fick Charlie av sin farmor och farfar i våras. De har skrivit ett fint litet personligt meddelande på lappen i flaskan så det är fint att spara för Charlie men blir också en fin inredningsdetalj på hans hylla.

En bokhylla är alltid svårt att få snyggt tycker jag, det blir bara plottrigt tillslut för det finns så mycket som ska få plats där. Men trots att det är lite för mycket saker så känns det helt okej. Vi har ju bland annat Charlies första Nike skor där tillsammans med hans fotavtryck från när han var 3 veckor gammal. En fin tavla med hans namn och födelsetid och datum på samt det fina kortet jag fick från min bästa vän i Australien på babyshowern. Så trots lite plottrigt så är det mycket saker som betyder mycket för oss alla.

Kan fortfarande inte förstå att vi har lyckats måla hans rum helt själva. Jag älskar den här väggen och tycker som sagt att rummet är så himla mysigt att vara i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s