Sockerfällan

Aj aj aj vad lätt det är att hamna i den där jäkla sockerfällan. Vi har ju hela kylen och skafferiet fyllt med kakor och tårta sedan Charlies kalas och jag äter KONSTANT. Varje gång jag går in i köket så slinker det ner en kaka eller chokladboll och det är ju livsfarligt. Jag har så jäkla lätt att hamna i sockerberoendet och jag kan verkligen inte stå emot när det finns hemma…Jag förstår inte folk som bara kan ha gottigt hemma och inte äta det förrän på helgen? Hur gör man??

Hur kan det vara så jäkla lätt att äta massa onyttigt men det är så svårt att komma tillbaka till de bra rutinerna? Det kan ta veckor för mig att komma tillbaka till att äta bra men bara en dag för att trilla ur de bra rutinerna. Det är likadant på jobbet, finns det fika eller choklad i fikarummet, ja då slinker det såklart ner…Trots att jag tänker att jag inte ska äta så slinker de ner. HUR kan det vara så? Är det bara jag som har sjukt dålig karaktär? Eller är vi människor skapta såhär?

Är det så för er också? Eller kan ni stå emot? OM ni kan stå emot, kom gärna med tips på hur jag ska få bättre karaktär och stå emot den där jäkla kakan eller chokladbiten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s