Vart hittar man de bästa höst/vinterkläderna?

Det känns som att jag och mamma var och letade i varenda butik efter bra ytterkläder till Charlie nu när hösten tränger på. Jag tänkte att det borde vara hur enkelt som helst att hitta bra ytterkläder med tanke på att typ varenda butik säljer det. MEN Charlie har storlek 80, och det är tydligen någon mittemellan storlek? För barnstorlekarna börjar på 86, och där hittar man ordentliga overaller som kan stå emot vatten, det är ordentliga skalbyxor med hängslen och som de kan leka ordentligt i. Och på baby avdelningen så är allt gjort som om man inte ska leka i det? Overallerna är liksom noll vattentäta, sitter han i snön kommer han va blöt på 10 minuter. Alltså finns det typ inga kläder till någon i storlek 80..

Men! Vi hittade till sist ordentliga ytterkläder på Stadium, det kändes som riktigt bra kvalité. Overallen var förstärkt vid rumpa och knän vilket känns superbra.

306064102104, K SKI OVERALL, EVEREST, Detail

Vi köpte även ett par regnbyxor med hängslen vilka passar toppenbra. Vi har ju ett par skalbyxor i 86/92, vilka är superstora nu. Så vi köpte ett par regnbyxor som passar nu och sedan använder vi skalbyxorna i vår istället. Till dessa köpte vi även ett par vattentäta vantar med högt skaft. Charlie hatar ju allt som sitter på händerna men om vi ska kunna leka ute så är det ju vantar som gäller.

299272101104, K RAIN PNT, EVEREST, Detail

Vi har även köpt ett par vinterskor till honom, dessa köpte vi ifrån Dinsko och de känns ordentliga. Jag hoppas att de är tillräckligt sköna att gå i, men de känns bra och sköna utifrån det som går att känna i alla fall. Tycker det är så svårt nu när han inte kan säga om de är sköna eller inte…Men jag har hört att Dinsko ska ha bra barnskor och jag hoppas att dessa blir bra i vinter.

Jag säger att det är vi som har köpt allt detta men jag kan säga att det mesta har vi fått i födelsedagspresent åt Charlie. Men jag har varit med och handlat allt så att vi fick sånt som passar och som vi gillar. Vi är supernöjda med allt och väldigt tacksamma för att alla omkring oss vill ge oss så fina och nödvändiga presenter till lilleman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s