En hektisk helg!

Ojojoj vilken helg vi har haft! Vi började i fredags med att Charlie var sååå trött och sliten efter att hans farmor och farfar hade bott med oss i några dagar. Det var ju fullt ös hela tiden och han var så sliten stackarn. Jag var ju ledig ifrån jobbet i fredags och Tom var också ledig men fick jobba hemifrån hela dagen. Så jag och Charlie försökte roa oss själva men Charlie var så ledsen hela tiden eftersom han var så himla trött. Så efter att han hade fått sova lite och ätit lunch så tänkte jag att vi skulle åka och shoppa lite. Det gick sådär då han bara ville vara hos mig så vi åkte snabbt hem igen. Så jag levde dagen med Charlie på mig i princip hela tiden förutom när han sov, han blir så himla gosig när han är trött och vill bara vara på oss hela tiden. Vilket såklart är lite mysigt på ett sätt!

I alla fall, lördagen bestämde Charlie sig för att vakna vid 04.30 ungefär. Vilket i sig inte är toppen kul men det är ju hanterbart tänker jag, men det som var jobbigt var att han var SÅ ledsen. Det gick liksom inte att trösta honom, både Tom och jag försökte i omgångar och han bara ”slog” bort oss, försökte vi med nappen så bara vände han bort huvudet och blev ännu mer ledsen. Så när Tom gick upp med honom till sist så blev det lite lugnare även om han fortfarande var ledsen. Jag försökte sova en liten stund till och lyckades kanske få 30-40 min sen var Charlie sådär ledsen igen så då var det bara att gå upp. Fram tills ca 09.00 så var han ledsen fram och tillbaka mest hela tiden och orkade liksom inte med minsta lilla motgång. Vi som skulle till mina föräldrar för att hjälpa dom bygga tak! Så när Charlie väl somnade gick Tom och la sig och jag packade för att vara redo att åka när alla vaknat.

Väl hos mina föräldrar så var han ganska lugn ändå, han älskar ju folk så han är alltid på bättre humör när vi är med andra. Vi skulle egentligen ha åkt hem på eftermiddagen/kvällen men så blev det inte heller haha. Tom insåg hur mycket det fanns och göra och hur mycket hjälp som faktiskt behövdes så han bestämde sig för att komma ut och jobba på söndagen också och då bestämde vi oss för att vi likagärna kan sova kvar. Som tur var hade vi ju packat massor av extra grejer till Charlie så han hade allt som behövdes för en övernattning, Tom och jag däremot hade ju nada. Men det går ju bra när det bara är för en natt! Så vi åt gott och tittade på Så Mycket Bättre och det blev en riktigt mysig kväll.

Den enda bilden jag lyckades ta på hela helgen

Under natten mellan lördag-söndag ställdes det ju om från sommar till vintertid, vilket inte var underbart när man har ett barn som inte gillar att sova på mornarna. Så även söndag startades vid 04.30, så när klockan var 05 gick vi upp och la oss i mina föräldrars säng och tittade på film tillsammans med dom, lite mysigt ändå! Grabbarna jobbade och mamma o jag hade en dag med Charlie. Dagen försvann snabbt och när de var nöjda med arbetet för dagen åkte vi hem, Tom och Charlie tog en promenad och jag gick o la mig en timma.

Vi avslutade helgen med pizza framför en (skitdålig) film. Tror vi gick och la oss typ 21.30 vilket typ aldrig händer annars haha! Eller jag går ofta och lägger mig tidigt men Tom sitter alltid uppe sent! Så en härlig men ganska tuff helg och jag är inte redo för arbetsveckan att starta igen imorgon om jag ska vara ärlig. Jag är så redo för att bara få vara med min fina familj igen och inte behöva lägga fokus på något annat än oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s