Nya produkter till baby matplatsen igen!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

Vi har ännu en gång uppdaterat Charlies produkter i köket, vi har ju testat många olika tallrikar till Charlie förut (ni kan läsa mer om det här!). Men vi har aldrig varit så nöjda som vi är med Done by Deer produkterna, både tallrikar och haklappar är guld därifrån.

Vi har ju testat en hård haklapp ifrån Ica förut vilket har fungerat bra. Men ju mer Charlie vill äta själv desto svårare är den för honom att använda, han fastnar liksom lite med armarna på den och får med sig den upp mot munnen när han ska äta. De haklapparna som är mjuka och mer platta fungerar inte så bra då de inte fångar upp maten på samma sätt och allt hamnar på hans byxor som han tappar. Därför tycker vi att denna haklapp som är i silikon fungerar så bra, den har en böj så den samlar upp maten ordentligt men den är också mjuk och lätt att smita förbi när han ska plocka med maten själv!

Jag älskar ju denna rostiga färg på saker. Tycker den är så mycket ”roligare” än bara blått och grönt som det annars är till pojkar såfort man ska handla något.

Vi beställde även hem två utav dessa tallrikar, båda i samma färg då vi redan hade de andra färgerna som fanns tillgängliga och som sagt, är jag helt kär i denna färg haha!

Done By Deer Silikontallrik Raffi, Mustard

Jag såg att denna färg på tallrik är slut på Jollyroom men finns i andra färger här, klick!

Jag tycker även att dessa set är så fina! Men än behöver vi ha de tallrikar som det är lite mer tyngd i för att de inte ska flyga runt i hela köket. Men tror att det kan bli ett sånt här set i framtiden när inte kastar lika mycket med allt längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s