Nytt i hårvårdsskåpet!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Åh äntligen har jag lyckats klicka hem lite nya produkter ifrån Lyko! Jag hade egentligen gärna beställt lite till, men jag tänkte att jag inte ska göra plånboken allt för ledsen och ta allt på en och samma gång. Så vad har jag beställt då?

Jag har sedan länge använt denna Thickening Gel ifrån Nioxin, på mitt hår fungerar denna toppen. Jag har så jäkla tunt hår, och speciellt nu efter jag fått barn så är mitt hår katastrof. Så denna använder jag efter varje gång jag har tvättat håret och det känns mycket fylligare och ger mitt hår lite bättre volym!

Senast jag var hos frisören så använde hon denna true soft oil från Maria Nila på mitt hår. Den doftar helt fantastiskt och mitt hår kändes inte alls oljigt och fettigt efter användning. Jag har testat olika oljor förut på mitt hår och jag upplever alltid håret som fettigt efteråt, jag har ju väldigt tunt och ”fint” hår vilket gör att det lätt ser fettigt ut ändå. Men denna olja upplevde jag bara skön och bra för mitt hår, såklart har jag bara testat den en gång hittills. Men jag chansade på en sån i alla fall!

Detta är också en produkt som jag har använt länge men som jag behövde påfyllning utav. Det är en Sugar lift ifrån Wella. Jag använder den för att få mer volym i håret efter att jag har duschat. Så jag använder den i handdukstorkat hår och sprayar under håret upp mot rötterna. Sedan fönar jag håret och detta gör superskillnad på volymen i mitt hår. Använder jag inte denna så ligger håret som på en blöt katt, men med detta så finns det i alla fall något liv i mitt stackars barr!

Sist men inte minst så beställde jag en sån här. Jag har hört att dessa modeller ska vara riktigt sköna och bra när man sminkar sig, men också att de ska vara bra att använda i duschen om man inte ska tvätta håret. Detta hårband suger då upp mycket utav vattnet som annars hamnar i hårbotten vilket gör att håret ser mindre fettigt ut. Men detta är inget som jag har testat själv än, utan jag har bara gått på vad andra har sagt gällande detta. Oavsett så tänker jag att det är skönt att få bort håret när jag sminkar mig/tvättar ansiktet. Plus att det var på rea, så kostade inte många kronor för att få hem det!

3 reaktioner på ”Nytt i hårvårdsskåpet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s