Vad kan vi renovera??

Såhär på hösten blir jag alltid sugen på att göra om, ännu mer nu när jag varit hemma i över ett år. Eller ja, nu jobbar jag ju 60% men jag är ju hemma mycket mer än vad jag någonsin har varit. Och eftersom det även är en pågående pandemi så ska man ju vara hemma ännu mer. Detta gör ju att jag ser ALLT jag vill göra om här hemma…Jag vill måla om i trappen och hallen på övervåningen, skulle nog även vilja måla i gästrummet/Toms studio också. Badrummet på nedervåningen är verkligen i desperat behov att renoveras och tvättstugan skulle inte må dåligt av en liten fix-up. En ny soffa vore bra och även ett nytt köksbord skulle va kul!

Problematiken med detta är ju bara tid att göra det, när finns det tid att göra saker som dessa när man har ett litet barn hemma hela tiden? Absolut att vi har mycket tid hemma men tiden till att faktiskt göra saker som inte är leka är inte allt för överflödig. Sen är ju såklart inte ekonomin det den varit när man varit hemma så pass länge som vi har, så vi skulle absolut inte kunna starta med alla dessa projekt samtidigt.

Jag känner dock alltid såhär på hösten när man börjar vara inomhus mer, man ser liksom allt som man inte är nöjd med och det liksom skriker på mig att göra om det. Vi möblerade faktiskt om i gästrummet för några veckor sedan och det gav rummet ett jättelyft, så jag kanske bara ska börja möblera om lite här hemma för att stilla mina renoveringsbehov…Men det är ju så himla kul att få göra om och fixa! Eller ja själva jobbet kanske inte är det roligaste men är ju så kul att få det fint och som man själv vill!

Vi har ju inte bott här så länge så det finns ju mycket som vi fortfarande vill göra om till ”vårat”. Vi har ju gjort mycket redan, sovrummet var väl det senaste. Är ni sugna på att kika på vad vi gjort där så kan ni se det här (första delen utav tre):

Blir ni också renoveringsgalna när hösten smyger sig på och man vill pigga upp i höstmörkret?

En reaktion på ”Vad kan vi renovera??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s