Farsdag

Det känns så galet att det är Toms andra farsdag? Samtidigt som det känns som att Charlie alltid funnits med oss så känns det så galet att tänka att han faktiskt fanns hos oss för ett år sedan och firade in Toms första farsdag!

Några timmar gammal Charlie

I alla fall, vi firade inte något speciellt. Vi har bestämt att inte göra det till världens grej men samtidigt som vi firar lite grann såklart. Så jag och Charlie hade köpt ett whiskey glas till Tom som med en graverad text på. Jag var ju ute i lite sista sekund så jag hann inte hitta någon bra hemsida där jag kunde beställa personlig gravering men jag tyckte det här också blev bra. Men ja, Tom fick sovmorgon i morse och sedan bakade jag en limpa med bröd som vi åt till Lunch tillsammans med bacon, ägg och bönor (ja väldigt engelskt men det ska han väl få på sin dag ändå).

När jag ändå var igång och bakade så slog jag även ihop en kladdkaka, jag tycker ju att det är så kul att baka även om jag aldrig har tid för det längre. Så nuförtiden blir det väldigt simpla recept för att det ska hinnas med under Charlies sovstund, men bara jag får baka något så är jag nöjd!

Dagen bestod av lek i lekparken, en promenad, facetime med farmor och bara umgås med familjen. Tom lagade även en engelsk söndagsmiddag på kvällen. Det tar ju en jäkla tid att göra men OJ så gott det är. Vi gick all in och hade både yorkshire puddings och stuffing till maten, och jag måste säga att trots att jag tyckte detta var konstigt från början så tycker jag det är så gott nu. Man äter ju tills man är redo att spricka! Vi har börjat byta ut potatismoset mot blomkålsmos dock, dels för vi tycker att det är väldigt gott men man blir inte heller sådär tjockt mätt på det. Man blir liksom inte lika tung i kroppen!

Vi avslutade kvällen med ett varsitt glas vin och The Great British Bake Off. Det är vårt nya favoritprogram haha, gud jag känner mig så gammal. Men det är skönt att ha på i bakgrunden när vi sitter och jobbar med varsin dator och nu är vi verkligen fast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s