Topp 5 med hösten?

Det finns mycket med höst som kan göra oss lite deppiga så här tänkte jag lista min topp 5 med varför hösten faktiskt kan vara riktigt mysig och bra!

 1. Mysiga stickade tröjor:
  Nej men finns det något bättre? En tjock gosig stickade tröja? Helst med en stor polokrage, det är helt klart min favorit med hösten. Att bara få gosa in sig i dessa tröjor är något jag verkligen kan längta efter!
 2. Bubbelbad och en bra serie/film:
  Det är ju ändå något underbart med att ta ett bad och slå på en bra serie/film eller kanske läsa en bra bok? Eller varför inte bara ta ett bad och slå av allt omkring sig och slappa i en timma?
 3. En kopp te och en bra bok:
  Att vara lite frusen, sätta sig under en filt med en kopp te och läsa en bok är verkligen en favorit för mig. Det är så sällan jag hinner slappna av och läsa en bok nuförtiden så jag känner verkligen att detta är något jag kommer att prioritera denna höst!
 4. Tända ljus:
  Ja, behöver jag säga något mer? Att dra ner på belysningen i huset och använda tända ljus gör ju vardagen så mycket härligare! Ännu härligare om man använder lite doftljus så hemmet doftar fräscht och härligt också!
 5. Grytor:
  Jag är ju ingen person som älskar att laga mat men alltså en mysig gryta på hösten är ju ändå bland det bästa? Att få låta grytan stå och puttra under lång tid så det luktar sådär gott i hela huset och få äta en riktigt smakrik gryta är verkligen topp 5 för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s