Julkänslor redan??

Alltså jag har väl aldrig varit någon som verkligen ÄLSKAT julen och varit redo tidigt för julpynt och liknande. Men alltså för varje år som går så blir jag mer och mer jul galen, jag börjar redan nu få sådan julkänsla och vill bara börja fixa inför jul!

Sen vet jag ju att jag absolut skulle tröttna om jag började pynta och sånt redan nu. Men jag är superredo för att börja preppa inför jul. Jag letar redan efter ny dekoration och nya julgardiner. Jag är så himla sugen på att få baka massa julgodis och fika. Få koka egen glögg och kanske göra någon mulled Cider. Även att få laga en god Christmas Dinner den 25 December låter lockande just nu, att bara få den där härliga mysiga julkänslan i hemmet!

Jag vet ju att vi antagligen inte kommer kunna ha så mycket dekorationer uppe i år med vår lilla vandal här hemma. Vi har ju fått ta bort typ häften av allt som brukar dekorera huset så att tro att tomtarna kommer få stå på plats vore ju optimistiskt. Men drömma kan man ju alltid få göra!

Är det någon mer som är julredo redan nu i November?

En reaktion på ”Julkänslor redan??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s