En bok som ger mig motivation

Jag har nyligen börjat läsa Margaux dietz bok Your best life, jag har kommit ungefär halvvägs i boken och OJ vad hon inspirerar mig. Hon är en person som jag gillar att följa i sociala medier då hon verkligen sprider glädje och värme genom sina kanaler. Men i denna bok får hon även fram så mycket mer än hon får genom sina kanaler. Man får en annan bild av henne som person men också skapar det en glöd i mig.

Som sagt, jag har bara läst ca halva boken hittills men hon får mig verkligen att leva ut alla drömmar som jag någonsin haft. Hon får mig att vilja arbeta på min självkänsla och självbild. Hon ger en bra bild kring hur man kan tänka kring sig själv och hur andra ser en, hon får mig verkligen att våga vara mig själv fullt ut oavsett vad någon tycker om mig.

Jag undrar hur jag kommer känna efter att ha läst hela boken om jag känner såhär efter bara halva? Jag känner mig så sjukt inspirerad till att bli ett bättre jag och att sluta bry mig om vad andra tycker om det. Att våga satsa på mina drömmar utan att tänka om vad andra tycker om mina idéer utan bara testa mina vingar för att se om det kan gå. Ibland går det och ibland inte, men att inte känna att man själv är misslyckad bara för att kanske en idé inte blev så bra.

Har ni något som inspirerar er lite extra kring drömmar och framtidsmål? Eller bara i att vara ett ”bättre du”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s