Så mysigt med all julbelysning

Det känns som man lever i ett konstant mörker för tillfället, det är inte många timmar i veckan som man lyckas få solljus. Det känns som det varit grått och mörkt konstant typ hela november och solen har bara tittat fram några få tillfällen. Det börjar kännas i kroppen att det är mörkt och deppigt i världen just nu och det är svårt att komma upp på morgonen och det känns som jag är trött konstant.

Men något som piggar upp vardagen något nu är ju all julbelysning! Det känns så himla mysigt när man kommer upp på morgonen och man bara kan tända en julstjärna eller adventsljusstake och få lite mysigt varmt ljus ifrån det istället för att tända upp i hela rummet! Även under dagarna när det är grått och mörkt från den tråkiga vädret piggar det upp att få ha adventsljusstakarna tända.

Häromkvällen så hade även Tom tagit fram massa blockljus och ljusstakar och tänt levande ljus i typ hela vardagsrummet och så satt vi och drack ett glas vin och mös. Vi har ju fått plocka bort alla ljusstakar och lyktor pga. Charlie och att han drar i allt och kastar omkring sakerna. Så då har de liksom fått åka in i förrådet tills han kan hantera att vi har saker framme. Men som sagt häromkvällen så hade Tom letat fram dessa när jag var uppe och la Charlie och så bara satt vi och hade det mysigt och pratade bland mysbelysningen och drack ett glas vin! Det som var vår vardag för bara ett par år sedan känns numera som världens lyx haha! Men det är de små sakerna som piggar upp vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s