Äntligen lite julledigt!

ÅH andra advent och jag jobbar bara tre dagar till så går jag på julledigt! Det känns så himla skönt att få gå hem ett par veckor igen och bara få njuta av att vara med min fina familj. Tom jobbar fortfarande sina två dagar i veckan men vi kommer ju ha 5 dagar i veckan tillsammans istället två. Det här blir ju min sista föräldraledighet innan jag ska gå tillbaka och jobba 100% igen i februari och det känns så jävla sorgligt. Så jag ska verkligen passa på och njuta till MAX av denna julledighet och bara ha 100% mys med min fina familj.

Det känns så himla tråkigt att det här kapitlet är slut och jag nu ska gå tillbaka och jobba 100% igen och enbart ha helger och kvällar med lilleman? Jag har sagt det förut och säger det igen, tycker det är sjukt att livet ska se ut så. Att vi ska spendera så mycket tid på våra jobb och så lite tid med vår familj. Men men! Först ska vi ha lite ledigt innan vi behöver va bittra över detta!

Denna jul kommer ju såklart att bli annorlunda men vi ska verkligen försöka göra det bästa av situationen. Jag tänker att vi kommer va ute och leka massor, mysa i soffan med filmer, baka massa gott och göra egen glögg och andra godsaker! Sen hur själva julafton kommer spenderas är oklart än, men det löser vi närmare när vi vet hur vädret kommer vara samt hur situationen ser ut. Inte för att Covidsituationen kommer förändras något på denna korta tid, men om alla är friska och vädret är ok så kan man ju i alla fall ses utomhus på jul! Men som sagt det märker vi närmare när man kan se så det inte är blött och regn hela dagen! Nu ska vi ta tag i den här söndagen så hörs vi imorgon igen!

En reaktion på ”Äntligen lite julledigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s