Måndag och julshopping!

Oj vad denna dag bara har flugit iväg. Jag brukar ju alltid publicera något på måndagar men idag har det gått i ett hela dagen så har verkligen inte hunnit! Vi började dagen med lite mys och film i sängen innan vi startade dagen med att äta gröt med hela kroppen…så efter frukost var det bara att sätta lilleman i badet och sedan göra oss i ordning för vid 09.30 kom min mamma och vi skulle in till stan för lite julklappsshopping.

Man ska ju inte vara på stan i onödan just nu och vi vill inte behöva gå på helger och kvällar då det är som mest folk, så mamma tog ledigt idag så vi kunde göra ärenden på stan. Så idag har vi gjort alla inköp som behövs göras i butik och resterande julklappar har vi tänkt köpa online för att slippa trängas med folk.

Jag köpte även lite grejer till Charlie redan nu, vi har bestämt att inte handla massor av julklappar till honom eftersom han får galna mängder ifrån England, men såklart även en hel del ifrån släkten här. Så eftersom han är så pass liten och nyss fyllde år så har vi bara köpt ett par grejer till honom så då köpte jag lite nya kläder till honom idag istället då han knappt har några tröjor som passar längre. Känns som han växte ur allt på en natt typ!

Men i alla fall, vi var inte tillbaka här förrän strax efter två och då skulle vi käka lite lunch och så drack vi lite kaffe innan mamma åkte hem. Sen har det liksom bara varit lek o fart o fläng tills Charlie skulle nattas. Efter det har jag suttit med julklappar som inhandlas och fixas online för att vi ska vara säkra på att det hinner komma innan jul. Så nu vid 21.30 så blev jag klar med alla ”måsten” för idag och jag kan sätta mig här och skriva av mig en liten stund med en kopp te innan det är dags att duscha och gå till sängs!

Hoppas ni haft en fin måndag så hörs vi på onsdag igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s