Fotoböcker till bra priser!

Vi har suttit och gjort fotoböcker till princip all släkt i England, de har ju inte kunnat varit här så mycket i år pga. Covid så därav bestämde vi oss för att dela med oss av lite av årets fina bilder till dem. Så dessa har vi beställt till Toms mamma, pappa, syster, morfar och farfar haha! Men vi tror att alla kommer att uppskatta det väldigt mycket. Nu tänker ni att jaha, vad ska vi med engelska fotoböcker till, MEN! Detta företag levererar även till Sverige, vilket är toppen! Vi kommer därav även beställa en sån här till min mormor och morfar tror jag. Hemsidan som vi har använt är Snapfish, det är somsagt en engelsk hemsida men levererar även till Sverige.

Denna hemsida har sjuka rabatter på sina produkter just nu, de har upp till 70% av sina ordinariepriser. Vi beställde 8×8″ böcker med hårtomslag, vilket skulle ha kostat £30 men var sänkt till £10. Slutsumman på våra 5 böcker med frakt blev alltså ca 700 kr, med en rabatt på 1120 kr. Alltså böcker som skulle ha kostat nästan 2000 kr betalade vi 700 kr för inklusive frakt!

Detta är inget samarbete eller liknande utan jag vill verkligen bara tipsa om hur himla bra priser och fina böcker/kalendrar som man kan göra via denna hemsida! Nu har vi ju såklart inte sett slutresultatet live än, men tittar man på vad andra har köpt via denna hemsida samt vilka sjuka priser de har så känns det som att vi kommer bli mer än nöjda! Det var även superenkelt att lägga in de bilder man önskade i böckerna, supersmidigt att justera storlek, text och hur många bilder man ville ha.

Ska ni göra fotoböcker till någon i jul så in och kika på denna hemsida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s