Favorit serier just nu!

Vad tittar jag på just nu?

  • Biggest loser – det är ju en favorit, dock var ju finalen igår så nu är det ju tyvärr slut på det!
  • Alla mot Alla – jag älskar verkligen detta program. Det stod på konstant under förra hösten/vintern då jag hade flera säsonger att titta i kapp och jag hade mycket tid på soffan när Charlie var nyfödd och ammade hela dagarna!
  • The Great British Bake Off – Detta har ju varit en stor hit för både mig och Tom under hösten. Finalen var ju härom veckan men nu kommer det ju en julspecial så det blir kul!
  • Gravid Vecka för Vecka med Libero – detta är ju en ”serie” på youtube som jag hittade när jag var gravid och jag älskade den då och jag älskar den fortfarande. Jag tittar kanske inte på alla personer och alla avsnitt men man fastnar verkligen för vissa personer så det är något jag fortfarande tittar regelbundet på!
  • Ex on the Beach, Celebirty – här har jag ju skämskudden när jag säger att jag följer detta. Men jag faller dit för något sånt här varje år, jag säger att jag inte är intresserad så råkar jag se en bit av ett avsnitt någonstans och så är jag fast…

Vad är era favorit serier just nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s