Jullov!

Åh vad härligt, min sista dag på jobbet på nästan tre veckor! Idag är det även en kort dag, jag bytte ju en halvdag i onsdags för att gå på utbildning så jag får inte jobba senare än 12 idag! Attans vilken otur att bli tvingad att gå hem tidigt en fredag! 😉

Men först ska jag in och avsluta alla ärenden jag kan och lägga resten på hyllan tills jag kommer tillbaka till en fullbokad kalender i Januari. Jag känner mig så jäkla redo för lite semester och att få umgås med min familj och ta det lite lugnt ett tag. Jag är så jäkla sliten för tillfället, känner mig inte alls fräsch och vill helst bara dra täcket över huvudet varje morgon just nu. Ska även bli väldigt skönt att vi är hemma allihopa ett tag, Charlie testar verkligen alla gränser just nu och det är inte lätt att behålla sinnesfrid här hemma. Vissa dagar tror jag att jag ska bli galen haha. Det är så svårt att förhandla med någon som inte förstår logik, man kan liksom inte förklara för en ett åring att ”du kan inte göra så för du slår dig då” eller ”Gör du sådär så får du inte det här” osv. Det blir bara att tjata på ”nej nej nej nej”, han säger även det själv när han klättrar upp i fönstret för att dra ner lampan för hundrade gången ”nej nej” och skakar på huvudet…haha ja…vad ska man göra?

Men men! Nu är vi två som kan dela på tjatet ett par veckor så kanske vi känner oss något mer utvilade efter denna period! Och även om julfiranden inte kommer ske i samma utsträckning som vanligt så lär vi väl träffa Charlies mormor och morfar mycket vilket innebär en hel del hjälp med lilleman. Jag förstår ju att man aldrig kommer vara utvilad som småbarnsförälder men jag hoppas i alla fall att man kan få va lite fräschare än det här!

Ha en bra fredag kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s