Kappahls barnkläder

Jag har ju väldigt många gånger skrivit om hur mycket vi älskar alla Lindex kläder och att det i princip bara är där vi handlar till Charlie. MEN nu när Charlie har kommit upp i storlek 86 så går han på Kappahl upp till nästa avdelning, vilket känns toppen! Det finns mycket mer t-shirts, tunna långärmade och även sweatshirts. Det är ju någonting som vi verkligen har saknat de senaste månaderna. Det är ju omöjligt att få på en body nu förtiden, vem har tid att ligga still tillräckligt länge för att få knapparna knäppta under rumpan liksom??

På Lindex måste man vänta tills han kommer upp till storlek 92, så där har vi ett tag kvar tills vi kan utforska deras nästa avdelning. Sen älskar jag fortfarande Lindex och kläderna där så än kommer jag inte svika dem helt. Men just för tröjor och t-shirts kommer vi verkligen att utnyttja Kappahl hädanefter. De hade verkligen så fina grejer till pojkar och just nu har de även 3 för 2 på alla barnkläder! Det är ju toppen nu när Charlie går upp en storlek och vi behöver byta ut i princip alla kläder!

Sen kommer han få mycket utav detta i julklapp utav nära och kära. Men jag kunde såklart inte låta bli att köpa lite nya fina grejer till honom nu också. Det är ju bara en handfull kläder som vi fått köpa själva till honom sen han föddes så ibland är det lite kul att få skämma bort honom lite själv och inte bara få utav alla andra!

En reaktion på ”Kappahls barnkläder

  1. Jag handlar på dem båda, tycker att Kappahl och Lindex har toppenfina och superkvalité. Lindex kläder har enkelstrl va eller är det tvärtom, det tycker jag är så bra för ibland kan vissa vara för små just för det är dubbelstrl

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s