Stanna upp och ta en minut

Hej hörrni, jag känner att jag inte har hunnit ge bloggen den uppmärksamhet och energi som jag brukar och som jag verkligen vill ge den. Jag har skrivit lite halvhjärtade inlägg för att jag tycker det är viktigt och kul att få ut något till er. Men jag har haft dålig motivation till att skriva och noll inspiration.

Det har varit väldigt mycket den senaste tiden både på jobbet och hemma. Men nu känns det som att det börjar lugna ner sig lite. Tom har blivit återanställd efter varslingen, innan han ens han att arbeta varslings-perioden, vilket har minskat stress nivån något otroligt. Han kommer också förhoppning att arbeta hemifrån i fortsättningen, inte bara pga covid utan att det är så hans anställning nu ser ut. Vilket också känns sjukt skönt för att det kommer bli så mycket enklare med allt när Charlie börjar förskolan.

I England har vaccinationerna börjat rulla ut och både Toms mamma och syster har sina vaccinationer inbokade. Det innebär att om allt går som det ska och planerat kommer vi förhoppningsvis kunna ses igen inom en snar framtid. Det känns väldigt lugnande både för Tom och för hans föräldrar, man ser liksom ljuset i tunneln på hela den här skiten. Men sen vet man ju såklart inte helt säkert hur saker och ting kommer att bli, men det känns i alla fall som ett litet lugn.

Nu har jag även varit ledig i en vecka och jag börjar hitta ork och energi till allt som är kul igen. Även om jag såklart är helt slut på kvällarna när jag är ensam med Charlie så har jag så mycket mer motivation till att göra något när han somnat mot när jag har varit på jobbet. Då vill jag bara ligga på soffan när dagen är slut! Så nu ska jag vara lite bättre på att uppdatera er med lite mer motiverade och helhjärtade inlägg!

En reaktion på ”Stanna upp och ta en minut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s