Fotvård på Hälsocentrum

Okej igår var jag på fotvård på hälsocentrum här i Norrköping. Jag har aldrig varit på fotvård innan då jag inte gillar tanken på att någon annan ska röra mina fötter. Men jag har haft en liktorn på min ena tå sen jag var gravid som verkligen gjort superont på sistone, så nu kände jag att det var dags!

Detta är något som jag har tagit genom friskvårdsbidraget via jobbet och jag bara sökte runt och tog ett ställe som såg bra ut på hemsidan. Man vet ju aldrig vad det är för ställe när man inte varit där förut och absolut inte när man aldrig gjort något liknande innan.

Men jag måste VERKLIGEN rekommendera detta ställe. Så himla trevlig och tillmötesgående personal, jag hade såklart lyckats boka fel slags behandling men de löste detta utan att ens blinka. Super fint ställe, väldigt noga med Covid-restriktioner och väldigt professionella och förklarade allt de gjorde och varför.

Trots att jag inte är ett stort fan av att någon ska röra mina fötter så var det så himla bra bemötande och skön atmosfär att jag hade kunnat somna i den där tandläkarstolen som jag fick sitta i. Sällan man får luta sig tillbaka på detta sätt när man har småbarn hemma att jaga.

Jag hade även beställt ett friskvårdskort där som så jag kan få en behandling till inom det närmaste året. Så får se om jag testar deras massage nästa gång eller om det blir en fotvård till men med lite mer avslappningssyfte än den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s