Tre dagar till jul!

Det känns faktiskt helt galet att det är jul om bara tre dagar, jag har så sjukt lite julkänsla i år så det känns inte ens som att julen är nära. Vi har ju försökt att få lite julkänsla genom att göra julfudge, mulled cider, glögg och ja you name it. Men jag tror att det är få människor som har riktigt julkänsla i år ändå? Jag menar hela pandemin har ju förstört julstämningen totalt men det gör det ju inte bättre att det typ är vårvärme ute? Jag uppskattar verkligen att solen har tittat fram de senaste dagarna men de får ju gärna bli minus och lite snö!

Men i alla fall! Fram till julafton kommer vi att försöka hålla oss hemma nu för att se till att vi får fira jul. Vi går till lekparken och hänger på dagarna och sen går vi hem och badar och leker hemma på kvällarna. Tom är själv på jobbet de dagar han jobbar vilket innebär att de inte finns någon risk där, så den största risken för smitta är väl för mamma och pappa eftersom de är på jobbet tillsammans med massa folk. Brorsan och hans tjej har ju Covid sedan en och en halv vecka tillbaka men jag tror att de mår nästintill bra nu, så vi hoppas att de hinner bli friska så de får vara med på jul!

Men men nu ska vi fortsätta leka oss igenom denna dag så hörs vi snart igen!

En reaktion på ”Tre dagar till jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s