Na-kds Mom jeans

Mina absoluta favorit jeans just nu är Na-kds mom jeans, jag har dem i nu tre olika färger. Jag hade sedan tidigare två olika blå och under black week beställde jag ett par svarta. Alla tre par har jag i samma storlek men de är så sjuk storleksskillnad på dem! De första jeansen jag köpte var en ganska ”urtvättad” blå, och de sitter jätteslappt och superskönt. Så då önskade jag mig samma modell fast i vanlig denimblå eller svar i födelsedagspresent och fick ett par blåa. De sitter tajt och nästan mer som stuprörsbyxor än mom jeans. Men de är fortfarande sjukt sköna så jag kände att det absolut inte spelade någon roll, plus att jag tänkte att eftersom de var olika ”tvätt” på dem så kanske detta gjorde att de fick olika passform.

Men nu när jag fick hem mina svarta som jag hade beställt på black week, som förövrigt tog typ 3 veckor att komma, så var de så små att jag knappt fick dem över låren! Jag fick liksom hålla andan för att ens kunna knäppa igen knappen när jag väl fick upp dom över låren/rumpan! Och detta ska då vara samma storlek som mina tidigare i denna modell! Jag tycker att det är sjukt att de kan vara sån skillnad? Jag skickade detta till dom (med bilder bifogade där det syns hur olika de sitter) och fick inte ens ett svar kring det! Jag fick bara tillbaka att de självklart löser så jag får ett par nya jeans i en annan storlek till samma pris. Det är jag såklart supertacksam för också, men jag förstår inte hur det kan vara så stor skillnad inom samma storlek och modell!

Jag gillar verkligen kläderna ifrån na-kd men detta är något som stör mig och det stör mig även lite att de ignorerade kommentaren kring problematiken. Men sen tycker jag att det är fina kläder och bra kvalité på det jag har köpt här tidigare så inget ont om det.

En reaktion på ”Na-kds Mom jeans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s