Roliga badleksaker till 1-åring

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens och Jollyroom

Charlie ÄLSKAR att bada, både i badkar och i havet, så nu till jul så var det i princip enbart badleksaker som vi önskade oss till honom. Och OJ vad leksaker han har fått, det är knappt så han får plats i badet nu med alla leksaker där i! Men han tycker att det är SÅ kul, här om kvällen badade han i över en timma och var inte ens trött på det när vi tog upp honom. Men jag tänkte i alla fall dela med mig av några favoriter utav de nya badleksakerna:

Först ut är dessa små platsdjur. Vi har haft liknande ankor tidigare som har blivit gamla och äckliga så de behövde kastas. Dessa är bra för de är lagom stora att hålla i, man kan fylla dem med vatten och spruta vatten med dem. Det är något som Charlie älskar, att spruta vatten på oss eller sig själv. Det som är mindre bra är ju just när badleksakerna kan fyllas med vatten för om man inte ser till att tömma dem ordentligt så blir de snabbt äckliga inuti och man måste kasta dem.

Den andra leksaken var en sån här flodhäst, eller är det et flodhäst? Ja den här i alla fall. Man häller vatten upp i huvudet och så spottar den ut vatten och sakerna under tippar runt det och ut det. Tom och jag blev först lite besvikna för det kändes som att den skulle va superrolig och så gjorde den typ ingenting? Men Charlie älskar den, han tycker att det är så kul att försöka få i vattnet så att sakerna börjar snurra. Så det är ändå en leksak som vi kan rekommendera eftersom att Charlie tycker att den är så kul.

Vi fick även en sån här, där man sätter upp tre olika ”banor” på badkaret eller på väggen där man lägger i bollar som rullar emellan. Detta blev också en riktig hit, Charlie testar med alla sina leksaker för att se om de kan åka i den här banan. Det känns som en leksak som Charlie kommer kunna uppskatta länge.

Det sista som jag tänkte dela med mig av idag är den här. Det är små djur som man häller vatten i för att få hjulet att snurra. De här är en leksak som jag tror kommer uppskattas när Charlie är lite äldre, för just nu så vill han mest dra ner dem ifrån badkarskanten och han förstår inte riktigt vad de gör. Men jag tror verkligen att det kommer bli en uppskattad leksak framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s