Snabb update

Det är måndag igen och det är sista dagen på min långledighet! Det känns galet hur snabbt dessa tre veckor har gått och jag är, som vanligt, inte redo att börja jobba igen. Jag älskar verkligen att vara hemma med min fina familj och bara få umgås och göra det som passar oss och som vi tycker är kul. Även om jag inte alls har hunnit med allt jag hade velat under denna semesterperiod.

Jag hade tänkt att jag skulle ha filmat massor så jag hade en hög med material till min youtubekanal, samt att jag i alla fall skulle ha påbörjat att lära mig att redigera videorna själv och inte behöva delegera till någon annan hela tiden. Men men, det får jag försöka hinna med på kvällar och helger nu helt enkelt! Jag är i alla fall supernöjd med min ledighet och jag är så himla nöjd att jag kommer få fortsätta arbeta 60% nu fram till sommaren som planen var ifrån början. Annars hade jag nog haft mycket mer ångest över att återgå till jobbet imorgon om jag visste att det var min sista månad på 60%.

Men i alla fall, jag tänkte dela med mig utav min senaste video här idag och hoppas att ni kommer att gilla den. Och nu ska jag faktiskt ut och filma det sista till min julvideo och så ska jag se om jag hinner börja redigera den idag eller inte. Men bjuder på min luciavideo sålänge så hörs vi på onsdag igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s