Nya favoriter ifrån Kappahl!

Jag fick ett mail imorse där det står att Kappahl har 20% extra på sin rea, så då var jag snabb att gå in och kika i appen och beställa hem lite godingar både till mig och till Lilleman. Jag köpte inget kul till mig men jag tänkte dela med mig lite utav mina rea favoriter ifrån Kappahl, det är alltså 20% av det röda priserna och det dras i kassan. Detta är inget samarbete utan jag vill verkligen genuint dela med mig av mina favoriter och tips när jag tycker att det är bra och prisvärda produkter!

Jag har ju fått dille på tröjor och sweatshirts, jag tycker att Charlie är så fin i det och han ser så himla stor ut när han har det. Plus att det är ju vad jag och Tom lever i nu under vintern, så då känns det bra att Charlie har ordentliga tröjor också och inte bara någon tunn body. Jag tycker även det är så mycket skönare med tröjor än bodys, vilket jag tror att jag nämnt förut, Charlie känns lite stor för bodys nu faktiskt! Men här är några tröjor som jag har klickat hem nu på rean.

Jag betalde 72 kr per tröja, vilket jag tycker är så himla bra pris! Det är ju inte billigt med barnkläder så att få köpa såhär fina tjocktröjor till honom för så bra priser känns som rena lyxen faktiskt. Sen klickade jag hem en ny skjorta åt honom. Han fick en Newbie skjorta i julklapp som är så himla mjuk i tyget och jag såg att de hade en liknande men i rött så jag klickade hem den också:

Sist men inte minst tänkte jag dela med mig av en så himla fin outfit som Charlie fick i julklapp som jag såg nu fanns på rean också. Både byxorna och skjortan är så mjuka och sköna i tyget, så de behöver inte alls användas som finkläder utan fungerar lika bra till vardags!

Slänger in en Bild på hur fin Charlie var i den här outfiten på juldagen! Han står ju sällan still längre så det är svårt att få ordentliga bilder, men man ser ju i alla fall hur himla fina kläderna är!

En reaktion på ”Nya favoriter ifrån Kappahl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s