Har en ny dator!

Äntligen! Jag har ju inte haft en egen dator på evigheter, min gamla dator dog liksom på slutet av min utbildning och även om den fortfarande fungerar så tar allt så lång tid så det är inte ens värt att starta upp den. Det tar liksom en kvart att få liv i den, sen tar den 10 minuter att öppna internet och sen kan den dö mitt i något och då finns inget sparat och det tar lika lång tid igen att starta upp den. Så jag har sedan i somras haft en lånedator ifrån Toms jobb, men eftersom han har slutat nu så behövde jag ju lämna tillbaka den…

Men det är också så att eftersom Tom numera arbetar hemifrån så har han fått en ny Mac utav jobbet så att han kan arbeta ordentligt. Vilket då innebär att jag har fått ärva Toms gamla MacBook Pro! Jag har knappt hunnit använda den än, men det känns så ovant att använda Mac, jag har alltid varit en Windows tjej. Än kan jag inte säga om jag föredrar det ena eller andra, men jag tycker att det är så svårt att lära om mig till den här datorn just nu. Men samtidigt så kände jag likadant när jag bytte från Samsung till Iphone för ett par år sedan, då gillade jag inte heller den nya layouten utan det tog säkert två år innan jag kände att det var okej haha. Så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag accepterar den här datorn!

Det känns i alla fall skönt att ha min egen dator där jag faktiskt kan ha mina egna grejer på, för jag har ju inte velat spara något på Toms jobbdator som jag lånade eftersom det verkligen bara skulle vara under en kort period. Så varje gång jag skulle lägga ut en bild här så fick jag gå världens omvägar för att få ut en bild. Medans nu kan jag bara hämta allt ifrån min dator super enkelt! Det ska bli kul, det är även bra med denna nya dator för den har alla program som jag behöver för att redigera mina videos till youtube, så det är något jag ska lära mig nu. Det ska bli spännande!

En reaktion på ”Har en ny dator!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s