Snön är här!

Nej men hörrni hur mysigt är det inte att vi har fått snö?? Igår snöade det i princip hela dagen, även om de bara var lite pudrigt som föll så var det ändå många timmar av snöande. Det innebär ju att det ligger ganska ordentligt med snö på marken, även om jag gärna skulle ha ännu mer såklart! MEN det ser ut som det ska snöa mer under helgen och att det ska fortsätta vara kallt vilket kanske innebär pulkapremiär för lilleman!!

Jag är så taggad. Han fick en pulka utav grannen förra året som vi inte har använt. Dels för han var så liten förra året men också för att vi inte hade någon snö alls förra vintern. Men nu känns det som att det är här för att stanna i alla fall någon vecka så det ska bli mysigt. Jag önskar jag var ledig idag så jag fick va hemma och leka i snön med mina grabbar…men vi får ta igen i helgen istället!

Det är ju även skönt med lite snö för att de blir lite ljusare ute nu. Det är ju något som alltid uppskattas såhär års. Mysfaktorn höjs ju även när snön har dykt upp, att få dricka en kopp te eller varm choklad i myskläder och titta på snön som faller är ju bara det mysigaste jag vet!

Vad tycker ni om snö och vinter? Har ni snö där ni bor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s